REKLAMY SEM pokud reklamu napíšete jinám ignoruju a mažu
SONB 01 - přihlaš se ;)

Kristen Stewart alias Bella Swan

26. srpna 2009 v 13:00 | s@klin |  Bella-info
Kirten Stewart
Jedna z dalších nových a nadějných tvaří filmového nebe. Snad jen proto, že o ty "herce" začíná být nouze a takzvaných hvězdiček je "habaděj". Kristen se narodila 9. dubna 1990 v Los Angeles, USA jako Kristen Jaymes Stewart.


Z počátku vyrůstala v Coloradu a později se vratila do L.A., kde žije se svými rodiči a starším bratrem. Otec John Steward je televizním producentem ve FOX TV. První větší role je Panic Room(Úkryt), kde nahradila herečku Hayden Panettiere. Role byla pro ní doslova šokem, protože jí čekala spolupráce s významným hercem jakým je Jodie Foster. Dalším významným krokem je In the Land of Women(V zemi žen) po boku Meg Ryan. Poslední roli uvedenou v kinech je Into the Wild(Útěk do divočiny).
Myslím, že její herecké kvality teprve poznáme, přestože měla tu čest si zahrát s významnými herci.

Filmografie:
2001 - The Safety of Objects, role: Sam Jennings
2002 - Panic Room, role: Sarah Altman
2003 - Cold Creek Manor, role: Kristen Tilson
2004 - Undertow, role: Lila
2004 - Speak, role: Melinda Sordino
2004 - Catch That Kid, role: Maddy
2005 - Zathura: A Space Adventure, role: Lisa
2005 - Fierce People, role: Maya
2007 - The Cake Easters, role: Georgia
2007 - The Messengers, role: Jess
2007 - Into the Wild, role: Tracy Tatro
2007 - In the land of Women, role: Lucy Hardwick
2007 - Cutlass, role:Young Robin
2008 - Yellow Handkerchief, role: Martine
2008 - What just Happened?, role: Zoe
2008 - Twilight, role: Isabella Swan
2008 - Jumper, role: Sophie
2009 - Welcome to the Rileys
2009 - Adventureland
2010 - New Moon, role: Isabella Swan

Isabella Swan
Jedna z hlavních postav filmové série Twilight ( Stmívání ) . 17-tiletá Bella se stěhuje od matky ze sluného Phoenixu , ke svému oci do malého městečka Forks které je neustále pod přikrývkou mlhy a deště. Myslí si že odstěhování na takhle zapadlého konce světa je špatnej sen pro každého. Ale nedává to na sobě příliž znát , nastoupí do školy a začíná si nacházet kamarády .Dokud však nespatří rodinu Cullenu a je z nich uplně unesená , tedy hlavně z Edvarda =). Začne trávit s Edwarde víc času a když jede se spolužáky na pláž La Push serfovat , potká se tam s rodiným přítelem Jacobem Blackem . Povídají si až dojdou ke starým Qiletským legendám a Bella pomalu začíná objevovat že Cullinovy nejsou normální lidé...

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama